Sposób przygotowania

Piersi rozbić jak na kotlety i doprawić do smaku jak kto lubi. Na blachę do pieczenia rozłożyć folię aluminiową i ułożyć na niej kotlety (surowe!). Na patelni podsmażyć pokrojone w kostkę cebule i pieczarki, doprawić do smaku sola i pieprzem. Tak przygotowane wyłożyć na kotlety. Teraz na każdy kotlet wykładamy majonez (ok. 1 łyżka na kotlet, zależy od wielkości piersi) i posypujemy gruba warstwę sera. wstawić do nagrzanego piekarnika i piec ok. 15-20 minut w 180 stopniach.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dominika/Dominiusia

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    Ciekawy smak
  • 0
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    ajres

    swietne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    musi świetnie smakować
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    musi świetnie smakować
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    też tak robię,smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    Mniaaaaaaaaaaam
  • 0
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mniama

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !