Sposób przygotowania

Kapustę należy poszatkować. Buraczki i marchew zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Cebulę pokroić w plasterki.

Zalewa: wodę, cukier, ocet i sól zagotować, dodać kapustę, buraczki, marchew i gotować ok. 15 min. Następnie dodać cebulę i gotować jeszcze 5 min.
Gorące nakładać do słoików. Pasteryzować ok. 7 min.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    4muffins

    bardzo lubię taką sałatkę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kot_pankracy

    pyszności
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    fajna sałatka
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    na pewno smaczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    musi byc smaczna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    na pewno pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    nie moge się doczekać na młodą kapustę do takiej sałatki
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    ja bym do obiadu zjadła;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna169Hosz

    Ciekawy przepis.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Smaczna i zdrowa:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !