Sposób przygotowania

Tortownicę wykładamy papierem do pieczenia , trzeba ją natłuścić . Białka ubijamy mikserem na pianę, ubijając dodajemy po łyżce cukru, mąkę , ocet proszek i łyżkę zimnej wody . Po ubiciu jej na pianę wykładamy na tortownicę i do piekarnika na 30 minut w 150 st. Po 30 minutach trzeba zmniejszyć tem. do 100 st. i pieczemy jeszcze 25 minut. Odstawiamy do ostygnięcia bezę przez godzinę , za to śmietankę ubijamy z niewielką ilością cukru , pokryj spód , i obłóż owocami . Latem najlepiej aby to były duże i świeże owoce. Teraz możemy zrobić z mrożonymi.

Spróbuj również

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    uwielbiam takie deserki,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    co z owocami to lubię
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    co z owocami to lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie przepyszny
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pewnie przepyszny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !