Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

kakao z bitą śmietaną

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

mleko 1 Szklanka
rozpuszczalne kakao 2-4 łyżeczki
kremówka
wiórki czekoladowe

Przepis i sposób przygotowania na: kakao z bitą śmietaną

Dowolną ilość kremówki ubić z odrobiną cukru waniliowego. Kakao dokładnie wymieszać z zimnym mlekiem przelać je do wysokiego przezroczystej szklanki następnie na wierzch wyłożyć kremówkę całość posypać wiórkami czekolady mlecznej lub kakao.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Margo1 07.01.2014 22:09
tego nie testowałam
Damian19 25.10.2010 22:42
napewno wypróbuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak