Sposób przygotowania

Ziemniaki obieramy a następnie gotujemy do miękkości w lekko osolonej wodzie. Po odcedzeniu dodajemy ok. 1-2 łyżeczek masła i nieco mleka całość rozdrabniamy tłuczkiem do ziemniaków. Następnie na rozgrzanym oleju smażymy jajka tak aby żółtko nie ścięło się przyprawiamy je do smaku solą ziołową Prymatu . Na talerz wykładamy nasze puree ziemniaczane oraz usmażone jajka.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    szybko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    bardzo fajny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !