Sposób przygotowania

Grzyby namoczyć we wrzątku. Makaron ugotować. Z włoszczyzny ugotować bulion, dodać przyprawy. Odcedzić grzyby dodać do bulionu. Gotować na małym ogniu przez ok godzinę. Doprawić do smaku. Zabielić śmietaną. Podawać z makaronem

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    robię taką ale z ziemniaczkami, jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,zjadłoby się
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    ulubiona
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Świetna zupa :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !