Sposób przygotowania

Brokuł i kalafior dzielimy na różyczki i gotujemy w lekko osolonej wodzie do miękkości. Wyławiamy z wody, przekładamy na talerz i na gorące warzywa dajemy masło aby się roztopiło. Posypujemy gomasio do smaku.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    pawel007

    zdrowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    O jakie proste i dla mnie bardzo smaczne. Ja bardzo lubię takie jarzynki z wody.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pyszny przysmak
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warzywka są smaczne!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    FAFIK

    Pycha!
  • 3
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Uwielbiam takie połączenia.
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    uwielbiam brokuły i kalafior...:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pyszności :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    a co to jest gomasio?
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    bardzo dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    bardzo fajny ten Twój przysmak

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !