Sposób przygotowania

Golonk oczyścić, marchew oczyścić i zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebulę posiekać, kapustę drobno pokroić. Golonk ułożyć w naczyniu żaroodpornym i obłożyć warzywami. Przyprawić, wlać 100 ml wody. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200˚C. i piec ok. 1,5 godz

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    dianix

    swietny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    rewelacja!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    pysznosc
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    to coś dla mojego taty :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    pyszna golonka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !