Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Śledzie w majonezie

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cebula 1
ogórek kiszony 1
jajko 1-2
jabłko 1
ocet 1 łyżeczka
pieprz do smaku
majonez

Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w majonezie

Sledzie wymoczyć i pokroić w paski.Cebulę pokroić w cienkie plasterki, ogórki i ugotowane jajko w kostkę, a jabłko zetrzeć na tarce i skropić octem lub sokiem z cytryny by nie ściemniało.Wszystko wymieszać delikatnie z majonezem, doprawić pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak