Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia faszerowana

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Dwie cukinie
mięso mielone3 30 dkg
szczypta oregano
plastry żółtego sera
sól, pieprz do smaku
cebula
ryż 1 szkl.

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana

Cukinię obrać i wydrążyć, posolić, Ryż ugotować wg przepisu, mięso mielone podsmażyć z cebulą. Połączyć mięso z ryżem, doprawić, nałożyć do cukinii. Włożyć do naczynia żaroodpornego, położyć na wierzch plastry żółtego sera, zapiec około pół godziny w 170 C. Podawać z keczupem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 15.08.2013 00:24
świetna,właśnie na nią pora:)
romanrafal
romanrafal 26.12.2012 09:22
smaczna
Izabela28 17.03.2012 16:16
super pomysł, a do tego smakowicie wygląda:)
m1monika 21.11.2011 23:00
super
m1monika 21.11.2011 23:00
super
ilka_86 27.02.2011 11:34
pyszności!:)
jolaxa 01.02.2011 18:39
pycha
Mysiunia 25.10.2010 17:59
świetny pomysl! bardzo efektownie wyglada:)
Emilia22 25.10.2010 11:10
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak