Sposób przygotowania

NAJPIERW PODSMAŻAMY MIĘSO MIELONE NA PATELNI, POTEM DODAJEMY RESZTĘ SKŁADNIKÓW, ILOŚĆ WEDLE UZNANIA.,POKROJONYCH W DROBNĄ KOSTKĘ I TEŻ LEKKO PODSMAŻAMY. WSZYSTKO MOŻEMY PRZYPRAWIĆ ODROBINĄ PIEPRZU KOLOROWEGO LUB JAK KTOŚ WOLI DODAĆ COŚ ŻEBY BYŁO BARDZIEJ PIKANTNE. A CIASTO NA BURITOSY ROBI SIĘ TAK JAK NA NALEŚNIKI TYLKO Z ODROBINĄ WODY GAZOWANEJ.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    fajne
  • 6
    original
    Opublikowano

    dianix

    kocham to!!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wyśmienite jedzonko
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    zgadzam sie
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super nadzienie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    słyszałam , że to jest bardzo smaczne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta

    robiłam-pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !