Sposób przygotowania

mieso pokroić w plastry oproszyc solą i piperzem. Ogórki pokroić w plastry. Szpinak umyć. ser wymieszać z sosem czosnkowym. Mięso posmarowac musztardą ułożyc szpinak posmarowac serkiem nałożyc szynkę i ogórk. Zwiną i spiac wykałaczką, obtoczyc w mace i zarumienic na oleju. Przełożyc do garnak i wlac tyle gorącej wody by zakryć zrazy. Dusic do miękkości. Rozgrzać olej i zeszklic pokrojona w kostę cebulę. Dołoązyć koncentrat i łyżeczkę cukru sól i pieperz. Wymiszać z 2 łyż mąki i smeitaną. Dodac do mięsa i chwilę gotować

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ulubiony zestaw....

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !