Sposób przygotowania

ŻURAWINĘ I ANANASA SMAŻYMY W GARNKU AŻ ZMIĘKNĄ. DODAJEMY GARŚĆ RODZYNEK, OCET WINNY, CUKIER I PRZYPRAWY. DOBRZE MIESZAMY NA MAŁYM OGNIU. TAKA KONFITURA JEST DOBRA NA BUŁECZKĘ I DO NALEŚNIKÓW. ZAWIERA DUŻO WITAMINKI C.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    zapowiada się super
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    do zrobienia,daję do ulubionych
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    muszę spróbować :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    smaczna :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    Super;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    mniam do mieska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    moja ulubiona konfitura :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    kotlet

    bardzo lubię żurawinę :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    coś dla mnie,pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    bardzo lubię żurawiny, ale nigdy takiej konfitury nie jadłam - a szkoda, bo brzmi wybornie :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pyszna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Anna69

    uwielbiam żurawiny, jadłabym je do wszystkiego
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    lubię żurawiny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiek

    bardzo lubię żurawiny, więc się skuszę
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    wydaje sie byc ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !