Sposób przygotowania

Makaron ugotować zgodnie z opisem na opakowaniu, odlać i przelać zimną wodą. Szpinak rozmrozić na patelni, odparować wodę, dodać ząbek czosnku zgnieciony przez praskę, lub drobniutko pokrojony, wrzucić serek topiony i mieszać, aż do rozpuszczenia. Doprawić solą czosnkową i pieprzem. wyłożyć gorący szpinak na makaron, posypać startym serem, lecz niekoniecznie.

Dla mięsożerców polecam dołożenie piersi z kurczaka pokrojonej w kosteczkę i podsmażoną na oleju(mięsko dorzucamy do szpinaku i mieszamy)

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    mala2021

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    hm... może być dobre ;d
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam szpinak a tego sposobu nie znałam. fajne koty na fotce....
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Przepraszam, ale jakie koty? W moim avie? To jest kotka i pies:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    na pewno jest super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Na pewno wypróbuję
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    fajny pomysł!
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    musi być dobre!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    kochanyptysiu

    napewno spróbuje!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Wart wypróbowania
  • -4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Nie wiem czy to miłe jest?
  • 3
    original
    Opublikowano

    mysza666

    maria-idzik idzik wiesz co? Chyba wstydu nie masz. Co ty jakaś cierpiętnica jesteś, że chcesz komuś pokazywać co jest miłe, a co nie? Wyobraź sobie, że wstawiłam zdjęcia tym, którzy mi wstawili, takie małe ostrzeżenie, ale co ty masz do tego? Przyznaj się kim jesteś, to pogadamy, a nie się ukrywasz za jakimś kontem i walczysz ze wszystkimi, swoją drogą z najuczciwszymi osobami na tym portalu. O co ci właściwie chodzi? Chcesz koniecznie komuś ciśnienie podnieść?
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    teresa18

    coraz bardziej mi po drodze ze szpinakiem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata106

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajny pomysł na szpinak.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    wspaniały obiadek
  • 0
    original
    Opublikowano

    kotlet

    dobry i zdrowy
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    niezły pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !