Sposób przygotowania

Mięso lekko rozbijamy,nacieramy przekrojonymi ząbkami czosnku i opruszamy przyprawą.Smarujemy musztardą i odstawiamy na chwilę aby smaki się przegryzly.Marche i pietruszkę obieramy i ścieramy na tarce o duzych oczkach.Cebulę kroimy w piórka.W naczynie żaroodpornym układamy warzywa,na nie kładziemy plastry miasa i zasypujemy resztąwarzyw.Całość zalewamy rozpuszczona w szklance wody kostką rosołową.Pieczemy pod przykryciem około 45 minut w temp 200 stopni.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wolochski

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Goya

    świetnie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    pychotka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !