Sposób przygotowania

Parówki nacinamy po środku. Smarujemy serem gorgonzola i połowę lub całość polewamy keczupem. Zapiekamy do momentu gdy ser zacznie się topić.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Łatwe, szybkie i niebanalne. Chętnie spróbuję takiej odmiany na śniadanie :).
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    jolajka

    zapleśniałe ale pyszne- tak określił mój 10-letni syn :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    hehe miło :o) Ale faktem jest, że do smaku gorgonzoli trzeba się przyzwyczaić.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    ale masz fajny pomysł :) wykorzystam :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    ciekawy pomysl
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ślicznie podane
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    apetyczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    sprawdzilam smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karol P

    parówki świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Takich paróweczek jeszcze nie jadłam i pora to zmienić !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !