Pogotowie kulinarne Michela Morana

Sposób przygotowania

Mięso pokroić na plastry grubości ok 1 cm, cebulę na talarki. W naczyniu żaroodpornym przekłądać na przemian wartwy mięsa i cebuli. Składniki sosu wymieszać, zalać mięso. Piec w zamkniętym naczyniu min 1,5 godziny (sprawdzać miękkość co jakiś czas).

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    bardzo ciekawy przepis koniecznie muszę wyrpóbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jolanta41

    Już mi ślinka cieknie!
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    elaela123

    świetny przepis :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    mikidziuba

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kokos987

    bardzo ciekawy przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    pomysłowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    accee

    hmmmmm
  • 1
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pyszne!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !