Sposób przygotowania

Zrobić zalewę z octu, wody, cukru i musztardy, poczekać, aż ostygnie. Ogórki pokroić w ćwiartki, lub grube plastry, upchać w słoiki, zalać zimną zalewą. Do każdego słoika wrzucić kilka ziaren gorczycy, ziela angielskiego i po jednym kwiecie kopru. Pateryzować 2-3 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    tradycyjnie dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    takich jeszcze nie jadłam ale bardzo jestem ciekawa smaku
  • 2
    original
    Opublikowano

    mysza666

    Hmm jakby ten smak opisać...no trzeba spróbować, bo się nie da opisać. Ta w skrócie to są słodko-kwaśne, ale mają taki świetny posmak
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ciekawe.. nie jadłam takich
  • 1
    original
    Opublikowano

    Neetka90

    ciekawe
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beata73

    bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Super zakąska:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    rewelacja!!!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    ciekawe,muszę zrobić
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Bart

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Bardzo ciekawy pomysł na ogórki.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super:)
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    z musztardą robiłam i lubię ale z chrzanem pierwsze slyszę:) przepis do wypróbowania, jednak jakiej pojemności są te butelki z wodą i octem?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !