Sposób przygotowania

Grzyby oczyść, opłucz, osąćz, drobno posiekaj i przesmażna maśle. Dodaj kilka łyżek rozołu i duś przez 20 minut pod przykryciem (rodzaj grzybów dowolny, mogą być również pieczarki, jeśli suszone grzyby to używamy ok 15 dag, wcześniej namoczonych).
Cebulę przesmażamy na oleju, dodajemy zmielone mięso, osączone z płynu grzyby, posiekane jajka na twardo. Doprawiamy solą i pieprzem. Studzimy farsz, dodajemy surowe jajka, mieszamy.
Ze składników robimy ciasto. Zlepione pierogi gotujemy przez 3 minuty.
Smacznego :)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Ciekawe.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Monika192

    mniam mniam pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    lolek09

    bardzo smaczny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    uwielbiam pierogi!
  • 2
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    delikatne i bardzo smaczne!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta_P-S

    tego farszu nie znam ale może skorzystam
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    accee

    Takie mogę jeść codziennie:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 6
    original
    Opublikowano

    kate.500

    Uwielbiam pierożki... pyszność ;-))
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jastinka

    ciekawe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    ajres

    bardzo

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !