Sposób przygotowania

Oskrobaną pietruszkę zetrzeć na tarce.Podobnie jabłka. Ananasa odsączyć i pokroić na małe kawałki. Imbir zetrzeć na tarce o małych oczkach. Dosypać cukru, skropić cytryną, dobrze wymieszac składniki i odstawić na 30 minut do lodówki, żeby cukier się rozpuścił a surówka \"przegryzła\". Moja ulubiona- polecam miłośnikom imbiru:)

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    ja też kocham- jestem na tak :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Aneta2604

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczna surówka,ciekawa nazwa !
  • 2
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !