Sposób przygotowania

Pietruszkę oskrobać i zetrzeć na tarce( średnie oczka). Podobnie jabłka- oskórować i zetrzeć. Połaczyć jabłka z pietruszką. Posypać cukrem, dorzucić posiekaną żurawinę, wymieszać ze śmietaną i odłożyć do lodówki na 30 minut żeby smaki się połaczyły. Jeśli jest za mało kwaskowa można wcisnąć parę kropel soku z cytryny. Bardzo smaczna i zdrowa- zdecydowanie polecam.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    zdrowa i kolorowa surówka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    muszę spróbowć zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajna suróweczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !