Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Andrut z masą galaretkową

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukier 0,5 szklanki
słodka śmietanka 0,5 szklanki
margaryna 0,5 kostki
galaretka 1 paczka

Przepis i sposób przygotowania na: Andrut z masą galaretkową

Smietankę z cukrem i margaryną zagotować. Mieszać aż się cukier rozpuści. Wsypać galaretkę i wymieszać. Smarować na andrut jeszcze ciepłą masę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

wolochski 01.02.2011 23:07
super
wolochski 07.01.2011 18:34
mniam
Justyna70 07.11.2010 08:18
pycha! :)
Ewa92 27.10.2010 19:39
szybkie i proste :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak