Sposób przygotowania

Kapustę pekińską rwiemy na kawałki, dodajemy pokrojoną paprykę i ogórek w półplasterkach, solimy. Po 10 min dodajemy pokrojone pomidory, polewamy oliwą i sokiem z cytryny, doprawiamy pieprzem i bazylią. Dobra do mięsa z ziemniakami lub ryżem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Edyta38

    dobra dobra:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    fajna
  • 2
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    samo zdrowie!
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszna ta sałatka; bardzo fajny dodatek do obiadu;)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    pyszna sałatka
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    takie sałatki to ja bardzo lubię !
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    szybka i smaczna:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smaczna...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !