Sposób przygotowania

Dynie obrać a następnie zetrzeć na tartce o drobnych oczkach. Dodać jajko, mąkę oraz cukier. Całość dokładnie wymieszać. Smażyć na złoty kolor z obu stron na mocno nagrzanej patelni. Przed podaniem można posypać cukrem pudrem. Świetnie też smakują z dżemem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Bardzo dobre :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    etka

    super! uwielbiam dynię, a to kolejny przepis do mojego menu ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jakie słoneczne :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawe

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !