Sposób przygotowania

Margarynę , jajka i cukier miksujemy mikserem, dodając kakao i proszek.Wymieszać , dodając pomału mleko.Wylać na blachę i piec 30 minut w 180 st. Podczas pieczenia mamy wolną chwilkę to robimy masę orzechowo- rodzynkowa : 20 dag orzechów włoskich , 20 dag rodzynków,3\\4 kostki masła, 2 szklanki cukru i pół szklanki mleka. Wszystkie te składniki gotujemy na małym ogniu, orzechy najlepiej aby były pokrojone jak najdrobniej. Ostudzoną masę polewamy snickersa.

Komentarze

  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    wyśmienity
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne ciasto,,,
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    też robię snickersa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    rewelacyjne ciacho
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ziabela

    mmmm słodkości mniam:D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !