Sposób przygotowania

POKROJONE W KRAZKI CEBULE USMAZYC NA ZLOTY KOLOR. WATROBKE POKROIC W PASKI, OBTOCZYC W MACE I USMAZYC. NA POSMAROWANYCH MASLE KROMKACH ULOZYC WATROBKE, OBLOZYC JA CEBULA, NA WIERZCH KLASC PO PLASTERKU JABLKA. ZAPIEKAC W PIEKARNIKU 10-15 MIN.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    Zapowida sie ciekawie
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    polecam
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    jasiek

    bardzo fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    fajne jedzonko
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zdrowe i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !