Sposób przygotowania

z maki, jajek i wody zagniatamy ciasto, dzielimy na kilka czesci i cienko wałkujemy, odstawiamy na ok 2 godziny do wysuszenia, po czym kroimy w paseczki ok 1,5cmx4cm i gotujemy do miekkosci w lekko osolonej wodzie. Kapuste kroimy i gotujemy do miekkosci, cebule przesmażamy razem z miesem na margarynie do miekkosci i dodajemy nastepnie kapuste. doprawiamy do smaku, na koniec dodajemy ciepłe kluski, mieszamy dokladnie i podajemy gorące łazanki

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    uwielbiam dawno nie robiłam muszę zrobić
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ela15

    apetycznie wyglądają
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    uwielbiam łazanki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !