Składniki:
cebula biała | 1/2 kg |
marchew | 25 dag |
przecier pomidorowy | 2 słoiczki |
sos boloński | 1 opakowanie |
olej | 1 szklanka |
ocet 10 % | 1/4 szklanki |
cukier | 16 łyżek |
sól | 3 łyżki |
pieczarki | 1 kg |
papryka czerwona | 2 kg |
cebula biała | 1/2 kg |
marchew | 25 dag |
przecier pomidorowy | 2 słoiczki |
sos boloński | 1 opakowanie |
olej | 1 szklanka |
ocet 10 % | 1/4 szklanki |
cukier | 16 łyżek |
sól | 3 łyżki |
pieczarki | 1 kg |
papryka czerwona | 2 kg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: