Sposób przygotowania

Do miski wsypujemy mąkę, cukier, kakao i proszek do pieczenia. Margarynę i smalec roztapiamy, studzimy i dodajemy do miski mieszając. Wlewamy też mleko a na koniec wbijamy jajko, mieszamy lyżką lub widelcem.
Pieczemy w 180 C około 45 min, sprawdzamy patyczkiem, czy jest suchy- wtedy ciasto jest gotowe. Polewamy polewą czekoladową i ozdabiamy bakaliami.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pychotka!
  • 2
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    mm ale bym zjadla takie ciacho:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Koper

    Jak zwykle znajduje u Ciebie same fajne przepisy :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wpraszam się na kawałek :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Katarzyna156

    ja też :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    aż leci ślinka,wspaniałe ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    pyszna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    pyszna ta wuzetka:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !