Sposób przygotowania

Żeberka przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Skrapiamy je olejem i wstawiamy do piekarnika na ok 1 godz. W tym czasie siekamy kapustę kiszoną i wkładamy ją na rozgrzany olej na patelni. Smażymy co jakiś czas mieszając i podlewając wodą, aby się nie przypaliła. Smażymy ją ok 1 godz. Po tym czasie wyjmujemy żeberka i przekładamy na kapustę. Dusimy pod przykryciem przez ok 10 min.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    ewelina/bunia

    pomysł ciekawy
  • 3
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Czy zostało coś jeszcze?
  • 2
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    Smakowite wręcz takie syte dla naszych panów jedzenie, mięsko i kapucha ;)
  • 4
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię żeberka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia21

    mmm
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    palce lizać;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    apetyczne!
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszny obiadek!!!
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    apetyczne
  • 0
    sp_a4029
    Opublikowano

    Justyna223

    apetyczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    caffee_tea

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    przepyszne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Motorek

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !