Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Żeberka z kiszoną kapustą

Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

żeberka
Sól, pieprz, majeranek
olej do smażenia
woda
kapusta kiszona

Przepis i sposób przygotowania na: Żeberka z kiszoną kapustą

Żeberka przyprawiamy do smaku solą, pieprzem i majerankiem. Skrapiamy je olejem i wstawiamy do piekarnika na ok 1 godz. W tym czasie siekamy kapustę kiszoną i wkładamy ją na rozgrzany olej na patelni. Smażymy co jakiś czas mieszając i podlewając wodą, aby się nie przypaliła. Smażymy ją ok 1 godz. Po tym czasie wyjmujemy żeberka i przekładamy na kapustę. Dusimy pod przykryciem przez ok 10 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 27.09.2012 13:20
super
Ewelina38 10.06.2012 15:53
przepyszne połączenie
Ewelina38 10.06.2012 15:53
przepyszne połączenie
caffee_tea 01.04.2012 18:53
mniam
Goya 01.03.2012 20:51
super
Justyna223 17.07.2011 22:43
apetyczne
Justyna223 17.07.2011 22:43
apetyczne
m1monika 29.05.2011 18:47
pyszny obiadek!!!
IKrakowianka 16.04.2011 15:27
apetyczne!
MAR3STA 25.03.2011 20:22
palce lizać;)
Emilia21 30.11.2010 16:32
mmm
Emilia21 30.11.2010 16:32
mmm
Margo1 09.11.2010 07:30
lubię żeberka
ElizaT 25.10.2010 00:08
Smakowite wręcz takie syte dla naszych panów jedzenie, mięsko i kapucha ;)
misia53 24.10.2010 19:06
Czy zostało coś jeszcze?
ewelina/bunia 24.10.2010 16:41
pomysł ciekawy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak