Sposób przygotowania

brokuły gotujemy do miękkości, ale trzeba uważać żeby ich nie rozgotować. Pestki dyni prażymy na patelni, fete kroimy w kostkę. W salaterce układamy brokuł, fete i posypujemy pestkami. Całośc polewamy rozrobionym sesem np wiosennym

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    dziś ją zrobie
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renia1

    proste a jakie pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    genialne polaczenie, moje smaki
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Babuszka

    ciekawie wygląda
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjnie wygląda, nigdy nie kupowałam mrożonych brokułów, zawsze świeży
  • 3
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    bardzo lubię takie sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !