Sposób przygotowania

Ryz ugotować. Cebulę, pieczarki, mięso smażyć po kolei na jednej patelni z przyprawa gyros. Układać w naczyniu żaroodpornym warstwami: ugotowany ryż, cebulę, pieczarki, mięso. Na wierzch kładziemy paprykę pokrojoną w paski i posypana solą i podsmażoną na patelni. Włożyć do nagrzanego piekarnika na ok. 20 min (przykryte, żeby nie wyschło). Podawać z sosem czosnkowym.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    fajny przepis
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    smacznie wygląda.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    bercik1

    Na pewno smaczny, ładnie wygląda
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    na ciepło jeszcze nie jadłam - świetna propozycja :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Zapowiada się przepysznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    ciekawe danie :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !