Sposób przygotowania

Zagotować 0,5 l mleka z łyżeczką cukru, wsypywać powoli kaszkę kukurydzianą i gotować ok.3 minuty co pewien czas mieszając.Wlać kaszkę do salaterek, utworzyć na środku mały kopczyk.Przestudzić.
Serek waniliowy wymieszać z jogurtem naturalnym i polać deser dookoła, tak by środek kaszki był widoczny.
Owoce umyć,gruszkę,śliwkę i nektarynkę pokroić ze skórką w półplastry i dekoracyjnie powciskać w kaszkę.Dookoła rozłożyć winogrona.Całość polać sokiem malinowo-jeżynowym i posypać musli bananowym z czekoladą Fitella.
Śniadanie jeszcze nigdy tak szybko nie zostało zjedzone, jak dziś.Polecam!

Komentarze

  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Takie smakołyki to ja lubię.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    etka

    piękne zdjęcia
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    Cudowna!!!! Codziennie zaczynać dzień taki śniadankiem...:)
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    pięknie, zdrowo, kolorowo
  • 0
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Wygląda naprawdę zachęcająco:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    apetycznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !