Sposób przygotowania

Do letniego mleka dodać pokruszone drożdże, cukier. Jajka rozbełtać, do drożdży z mlekiem dodać jajka, mąkę, starte na tarce jabłka i cynamon. Dobrze wyrobić ciasto drewnianą łyżką, odstawić do wyrośnięcia. Kłaść łyżką na gorący tłuszcz, smażyć na złoto, posypać cukrem pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    pyszne te racuchy,,
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Bardzo smaczne:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    pyszności
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    super na obiad

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !