Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Mieszanka bakaliowa do lodów i deserów

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fistaszki 1/3 szkl
Skórka pomarańczowa kandyzowan 1/3 szkl
rodzynki 1/3 szkl
wiórki kokosowe 4 łyzki
ciasteczka opcjonalnie
galaretka 1/3 pokrojona w kostkę

Przepis i sposób przygotowania na: Mieszanka bakaliowa do lodów i deserów

Galaretkę kroimy w małą kosteczkę i mieszamy z obranymi fistaszkami, rodzynkami, skórkami pomarańczowymi i wiórkami kokosowymi. Taka mieszanka jest idealna jako dodatek do lodów czy bitej śmietany.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

plocia 11.01.2013 18:48
a ile kalorii w tej mieszance :d
hahanka 24.10.2012 22:31
pomysłowe
Cukiereczek13 22.08.2012 11:17
z lodami pycha :)
smakowita 11.05.2012 19:26
super pomysł
polly66 08.03.2012 21:18
jak tu kolorowo
Iwona56 31.01.2012 13:18
?wietny pomys?
Sarenka 19.11.2011 14:02
Jestem łakomczuchem na słodycze więc mieszanka jak najbadziej dla moich deserów :P
teresa18 25.06.2011 22:15
pomysłowe
goofy9 11.06.2011 23:06
cudnie słodkie
kochanyptysiu 11.04.2011 11:46
ekstra!
stokrotka 23.11.2010 18:21
słodziutkie;)
Natalia/tubisiek 24.10.2010 09:28
bardzo lubię takie mieszanki :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak