Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Polędwica z warzywami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwicy 30 dag
czerwonej papryki 1 sztuka
zielonej papryki 1 sztuka
cebuli 1 sztuka
olej sól pieprz
bulion 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Polędwica z warzywami

Polędwice i papryki pokroić w kostkę, cebulę w plasterki. Na rozgrzanym oleju podsmażyć mięso i cebulę. Dodać paprykę, podlać bulionem, doprawić przyprawami i dusić do miękkości.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matii6 16.01.2011 18:22
delikateski,,
Izabela28 16.11.2010 20:16
Pychotka:)
alaaa 27.10.2010 10:34
rewelacja,smak super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak