Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

GULASZ Z MIELONKI

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

KONSERWA WOLOWA 1 SZT.
cebule 3 SZT.
margaryna 2 LYZKI
rosół z kostki 1/2 SZKLANKI
sól DO SMAKU
pieprz DO SMAKU
Sos sałatkowy paprykowo-ziołowy węgierski Prymat 1 SZT.
sok z cytryny 1/2 SZT
natka DO SMAKU

Przepis i sposób przygotowania na: GULASZ Z MIELONKI

KONSERWE POKROIC W NIEZBYT DUZA KOSTKE. NA MARGARYNIE SMAZYC CEBULE DODAC KONSERWE POLAC ROSOLEM. PODDUSIC OK 10-15MIN. PRZYGOTOWAC SOS WEGIERSKI( LUB GRZYBOWY) Z TOREBKI, POLACZYC Z KONSERWA. PRZYPRAWIAMY I POLEWAMY SOKIEM Z CYTRYNY. PODAWAC Z MAKARONEM LUB RYZEM.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak