Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jarzębiak

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 1/2 kg.
skórka z cytryny 1 łyżeczka
wódka 2 litry
owoce 1 kg

Przepis i sposób przygotowania na: jarzębiak

Jarzębinę oczyścić, obrać i rozdrobnić. Dodać cukier, skórkę z cytryny i zalać t w słoju alkoholem. Po dwóch tygodniach przecedzić, przefiltrować i zlać do butelek.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

matesko 24.09.2012 11:04
smaczna
mamusia1 31.03.2012 08:12
super smak!
mamusia1 31.03.2012 08:12
super smak!
Goya 25.03.2012 23:06
super
Goya 13.03.2012 21:22
super
Goya 16.01.2012 16:26
super
mamusia1 01.12.2011 15:08
delikatny i aromatyczny trunek
mamusia1 01.12.2011 15:08
delikatny i aromatyczny trunek
Beata73 04.11.2011 17:22
niepowtarzalny smak
Beata73 04.11.2011 17:22
niepowtarzalny smak
Beata73 04.11.2011 17:21
super
Beata73 04.11.2011 17:21
super
Goya 01.10.2011 18:27
nie próbowałam jeszcze
Beata73 18.12.2010 17:33
wspaniała
mamusia1 11.12.2010 15:44
pyszna!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak