Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

ROLADKI Z POLEDWICY RYBNEJ

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

SER HOMOGENIZOWANY 1 SZT.
śmietana 1 LYZKA
sól DO SMAKU
Pieprz czarny mielony Prymat DO SMAKU
szczypiorek 1 PECZEK
sałata zielona 1 SZT
rzeżucha 2 SZT
polędwica 30 rybna wędzona

Przepis i sposób przygotowania na: ROLADKI Z POLEDWICY RYBNEJ

SER WYMIESZAC ZE SMIETANA DOPRAWIC SOLA PIEPRZEM DODAC POSIEKANY SZCZYPIOREK. PLASTRY POLEDWICY FORMOWAC W TULEJKI, NAPELNIAC SEREM, UDEKOROWAC Z WIERZCHU RZEZUCHA. DO DEWKORACJI POLECAM LISTKI SALATY.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kotlet 20.04.2011 07:47
fajna sprawa
Tika4444 25.03.2011 07:47
ciekawy pomysł
iwona332 23.09.2010 12:15
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak