Sposób przygotowania

Ser zmielić na maszynce. Rozbijamy 2 jaja, 4 żółtka (białka się jeszcze przydadzą) i miksujemy z szklanką cukru, serem, mlekiem, olejem i budyniem na jednolitą masę. Na uprzednio przygotowany spód, który po wyjęciu z zamrażalnika trzemy na dużych oczkach tarki (przepis: \"Ciasto kruche na spód\") wylewamy masę serową. Ciasta pieczemy 45 min w temp. 200°C. Pod koniec pieczenia z 4 białek i 1/2 szklanki cukru ubijamy pianę. Rozprowadzamy równomiernie po masie serowej i zapiekamy kolejne 10 min.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    jadłam i jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda bajecznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    polly66

    eh! żeby mój mężczyzna mi takie ładne ciacho zrobił...marzenie ściętej głowy ;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    muszę się przyznać :) To jest dzieło mojej Kobiety ;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    wygląda super!
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    teściowa taki robi, jest pyszny
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    jest pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Koper

    fajne ciacho :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malinka

    Wygląda apetycznie i pewnie smakuje wyśmienicie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacja, i ta pianka... ja kiedyś robiłam i kalpa, cienka gumiasta warstewka, a tu ..... palce lizać, zdolną masz Kobietę :))
  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    wygląda przepysznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Pięknie wygląda :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    no cudo:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    smaczny ten serniczek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !