Sposób przygotowania

Kajzerki kroimy na połówki. Każdą smarujemy masłem. Układamy plastry szynki, ogórka, pomidora, cebuli. Zakrywamy serem. Posypujemy bazylią. Pieczemy do momentu aż ser się rozpuści. Gotowe polewamy ketchupem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    edyta18-20

    też takie robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Pycha.
  • 2
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    ja troszkę skromniejsze robię, ale niedługo będzie trzeba zaszaleć i zrobić wg tego przepisu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    ciekawy pomysł na śniadanie zamiast kanapek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !