Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z czerwoną fasolą

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

biała kapusta 1/8 szt
marchew 1 szt
por 1/2 szt
natka pietruszki
oliwa 2 łyżki
sól
jabłka 2 szt

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z czerwoną fasolą

Kapustę i por obrać z zewnętrznych liści, kapustę poszatkować, a por pokroić w krążki. Jabłka i marchewkę obrać, umyć i zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Fasolę osączyć, natkę posiekać. Warzywa posolić i wymieszać z oliwą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgorzata106 16.09.2011 20:50
super
Roman5 29.11.2010 06:27
musi byc pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak