Sposób przygotowania

Oczyszczoną wątróbkę podsmażyć z obu stron na oleju, dodając pokrojonego pora ( jasną część). Wlać bulion i dodać obrane i pokrojone jabłka. Dusić kilka minut pod przykryciem, aż jabłka będą miękkie. Doprawić solą, pieprzem i majerankiem.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    wątróbkę to lubię chyba w każdym wydaniu :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    wątróbka , bardzo dobra :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczna wątróbka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !