Sposób przygotowania

Czekoladę łamiemy na kostki i rozpuszczamy w garnku z łyżką margaryny. Płatki kukurydziane układamy na folii aluminiowej w pojedynczą warstwę, a następnie zalewamy czekoladą. Pozostawiamy do wystygnięcia, a następnie łamiemy na nierówne kawałki.

Dałam jako kuchnia niemiecka, ponieważ z taką czekoladą zetknęłam się właśnie tam :-)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    jakie proste:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    a jak fajnie wyglada!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    borys

    super sie zapowiada
  • 1
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    magduś83

    s?odka przek?ska
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    jestem w niebie^^
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    pomysłowe połączenie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    ciekawe z tymi płatkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !