Sposób przygotowania

Składniki na ciasteczka dokładnie zagnieść i schłodzić ok. godzinki. po tym czasie ciasto rozwałkować a następnie wykrajać małe kółeczka. W każde jedno ciasteczko włożyć kawałek gruszki obranej ze skórki, pokrojonej w plasterki i posypanej anyżem. Piec na złoty kolor w mocno nagrzanym piekarniki. W międzyczasie przygotować krem do karpatki dodając do niego nieco alkoholu. Ostudzone ciasteczka przekładać masą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    super,smacznie wyglądają
  • 0
    original
    Opublikowano

    Gonia555

    Często takie robię :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    super ciasteczka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !