Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć i obrać ze skórki. Pokroić na półplasterki. Jajka wbić do miseczki. Na patelni rozgrzać masło, włożyć pomidory. Smażyć na dość dużym ogniu aż staną się miękkie a sok częściowo odparuje. Dodać jaja. Posolić i dość mocno oprószyć pieprzem. Smażyć mieszając do ścięcia. Posypać posiekanym drobna szczypiorkiem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dodane do ulubionych :)
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Napewno smaczna , dawno jadłam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 6
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pychotka:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubię jajecznicę z różnościami. Sama podaję ją na kilkanaście różnych sposobów, ale takiej jeszcze nie próbowałam.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Monika168

    często robią taką jajecznicę
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    Kolorowe śniadanie :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    robie taką latem jak są pomidorowe pomidory:) nie takie sztuczne z marketu spod folii
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Mariusz17

    uwielbiam taką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    dobra
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Anna138

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mniam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !