Sposób przygotowania

Z butelki Pysia odlewamy szklankę soku .Resztę gotujemy . Budynie rozpuszczamy w szklance soku mieszamy i wlewamy na wrzący sok . Dokłądnie jak przy budyniu tylko zamiast mleka ,sok . Gorący nakładamy na biszkopt .

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka172

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wyglada
  • 0
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    jakos wizualnie mi nie podchodzi ale ogólnie innowacyjny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Podoba mi się ten pomysł - warto wypróbować:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    to jest niemożliwe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    o, jak ładnie kolorowo.... a ja mam piec torcik dla syna na urodziny i proszę jak go ładnie można ożywić. Ślicznie wygląda :)
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    ciekawa bardzo ta masa ;-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    A ja tę masę wykorzystałam trochę inaczej - do biszkopta na tartę; na masę poszły owoce kiwi i tężejąca galaretka a przed podaniem róża z bitej śmietany na górę - połączenie tej masy i śmietany bitej to połączenie przesmaczne ! POLECAM
  • 0
    original
    Opublikowano

    rakow2

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszna masa
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszna masa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !