Sposób przygotowania

Wino, herbatę i syrop wymieszać, podgrzać. Zdjąć z ognia, dodać rum, wlać do misy. Pomarańczę sparzyć, pokroić w plastry. Z granatu wyjąć miąższ, owoce dodać do ponczu.

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    pyszności
  • 3
    original
    Opublikowano

    magical66

    dobrze smakuje
  • 3
    original
    Opublikowano

    iga2

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    iza15

    lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasienka23

    na pewno smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pychotka, a ja własnie na diecie...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !