Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

CIASTECZKA NIGELLI

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

masło 1/4 kostki
płatki kukurydziane 2,5 szkl
baton 4 szt

Przepis i sposób przygotowania na: CIASTECZKA NIGELLI

1.BATONY POKRUSZYĆ W KAWAŁKI -PRZEŁOŻYĆ NA PATELNIĘ,DODAĆ 1/4 KOSTKI MASŁA.-ROZTOPIĆ CIĄGLE MIESZAJĄC

2.DO ROZTOPIONYCH MARSÓW WSYPAĆ 2,5 SZKL.PLATEK KUKURYDZIANYCH - DOBRZE WYMIESZAĆ.

3.PRZEŁOŻYĆ DO PAPIEROWYCH FOREMEK DO MUFINEK.

4.WSTAWIĆ DO LODÓWKI NA 1 GODZINĘ.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krzysztof42 06.03.2011 15:44
marsy to super batony

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak